Meer informatie over de Keizer in Deventer

Restaurant De Keizer is sinds 1980 gevestigd te Deventer. Onze geschiedenis gaat zelfs terug naar 1972! Op de 1e etage van een echt 'Deventers' stadspand met fraai uitzicht op het bekende plein 'De Brink' en de winkelstraat. 

Ambiance

De stijlvolle aankleding met Deventerse accenten zijn typerend voor Restaurant de Keizer. U kunt genieten van een kopje koffie, versgebakken broodjes, of een gehele maaltijd. Wij geven altijd net een beetje extra: Deventer Koek bij uw koffie, een heerlijke mousse voor bij uw cappuccino, allemaal elementen die bijdragen aan het plezierig bezoeken van De Keizer. 

Keuken

De KeizerBij Restaurant de Keizer kunt u genieten van een heerlijke broodje tussen de middag, maar ook een uitgebreide maaltijd 's avonds. Voor de liefhebbers is er ook vers gebak, heerlijk bij een kopje koffie tussen de middag. Voor onze complete menukaarten kunt u kijken op: Menukaart

Locatie

Door de zeer centrale ligging, dichtbij het station, de markt en de winkels zijn wij een zeer goede uitvalbasis, voor zowel de particulier als zakelijk bezoek. Hierbij opgeteld de sfeervolle ambiance, de vanzelfsprekende gastvrijheid en zeker niet onbelangrijk de hygiĆ«ne zijn wij een ontmoetingsplaats voor jong en oud! 
De Keizer heeft twee binnenruimtes voor in totaal 80 gasten. Bij mooi weer is er ook een groot terras voor 80 gasten, en dit allemaal midden in het bruisende centrum.

Er is nog zo veel meer te ontdekken. Daarom heten wij u graag welkom en hopen wij u snel te zien,

Restaurant de Keizer